Illustration for article titled Rákosszentmihályi Kutyák - Fülöp Péter FC - 1:1

Bravúros küzdelemmel egyenlített a legendás szentmihályi csapat. Fülöpék és a Kutyák örökrangadója így döntetlenül várja az elkerülhetetlen folytatást. A habókos csapatkapitány elsöprő sikerről beszél, miközben a tények inkább azt suggalják, hogy a Kutyák egyszerűen az eső miatt nem jöttek el a mérkőzésre.

Advertisement

Néhány hete botrányos vereséget szenvedett a Fülöp Péter FC (Fülöp Péter Fight Club). A Rákosszentmihályi Kutyáktól kikapott csapat kapitánya - a szokatlan módszereiről, maga mögött tudott akut alkoholizmusáról, de legújabban már gyógyszerfüggőségéről is pletykált (a kapitány mindent tagad!) - Fülöp, a következőket nyilatkozta a csúfos vereségről:

Ááá haver, nagyon kiszoptunk. Anyámnak is hazudnom kellett. Vágod, így még a fejemet is bebasztam, meg vérzett az orrom meg minden, de azt mondtam, hogy a Kutyák miatt volt, pedig mindennek Boldog Lili az oka, de mindegy is. Lényeg, hogy az anyám meg a nagyanyám alapozójával kellett takarnom a sebeimet. Nagyon megalázó volt. Többet nem akarok ilyet átélni.

Advertisement

Úgy tűnik valóra vált Fülöp kívánsága - az este folyamán a Kutyák egyszerűen nem jelentek meg a mérkőzésen. A csapatkapitány a Thököly-Rákosi módszert éltette, majd hozzátette, "részben annak is köszönhetjük ezt a győzelmet, hogy a Budapesti utat választottuk".

Advertisement

Fülöp a meccs előtt - saját bevallása szerint is - elfogyasztott egy "Sötét Janesz"-t a Beat on the Brat nevű szórakozóhelyen, de a szinte ismeretlen koktélról csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy csupán egyet ivott és hogy "ez egy bonyolult koktél". Külön megköszönte Boldog Lilinek, hogy békén hagyta, majd megnyugtatta a csapat aggódó szurkolóit:

Épségben hazaértem. Egy józan sétával ünnepeltünk a csapattal. Legközelebb biztosan megint győzünk. Kutyák, elbújhattok!!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter